preload preload preload

Željko Brdal – Joker u Mlijunašu

October 30th, 2009

Željko htjela bih te nešto zamoliti. Moja kći Nevena nastupa u Milijunašu pa skupljamo jokere ili jockere. Bi li joj ti htio biti jocker ili joker jocer za povijest? Nema problema – odgovorio sam svojoj kolegici, profesorici hrvatskog jezika Jeleni Erak. I tako je to počelo. No kako se bližio dan snimanja emisije priznajem da sam postao sve nervozniji i nesigurniji u svoje znanje povijesti. Vremenska i prostorna širina povijesnih događanja jednostavno je prevelika, pa ačk i za profesora povijesti.

A sve mi je češće kroz glavu prolazila mogućnost da kao profesor povijesti ne znam odgovor na pitanje iz mog područja, područja za kojeg svi očekuju da ja znam sve.

Što mi je to trebalo? Osramoti ću se javno, pred širokim gledateljstvom, svi će me zezati s pitanjem:Kako to nisi znao? No što je tu je. Dan D je stigao. Ili bolje rečeno večer. Nazvala me djelatnica HRT i rekla da je moja igračica prošla najbrži prst i da u slijedećih pola sata očekujem poziv, mora sve biti tiho, javljam se nakon drugog zvona! Možda joj neće biti potrebno znanje iz povijesti? Ali telefon je zazvonio. Bio je Tarik, a ostalo je povijest.

Dodaj komentar na "Željko Brdal – Joker u Mlijunašu"

You must be logged in to post a comment.