preload preload preload

Ekipno prvenstvo Osnovnih škola grada Zagreba 2012 – Šahovski kraljevi

May 31st, 2012

Uvaženi čitatelji i poštovane čitateljice!
Treće prvenstvo osnovnih škola koje se održava u našoj dugavskoj školi je tu, pred vratima. S ponosom možemo napisati da Šahovska škola Dugave nastupa i dalje sa dvije ekipe: I. OŠ Dugave i OŠ Frana Galovića! Koristim priliku da posebno pohvalim „tri mušketira“ Zvonimira, Filipa i Adriana koji su ostali vjerni šahu. Naime od 20-tak učenika „franceka“ samo su njih trojca ostali iz stare garde od prije nekoliko godina. Srećom javili su se novi šahisti tako da će se tradicija nastupa dviju dugavskih škola nastaviti i dalje.

Ekipu I. OŠ Dugave predvodi naša najača ploča Miljac koji će biti udarna igla u ostvarivanju cilja: ulaska u finale. Kao podrška/potpora/podupiratelj neizostavni je David, nepredvidljivi Denis. Pogon na zadja dva kotača našeg „šahovskog auta“ biti će Bero i Karlo dok je naše iznenađenje za protivnike Damjan po prvi puta na ovakvom natjecanju.

Sa žaljenjem moram konstatirati da nisam uspio! Što nisam uspio? Nisam uspio pomaknuti broj ekipa sa prošlogodišnjih 18 na barem 20. Ovogodišnjih 18 ekipa rezultat je korištenja osobnih poznanstava, višemjesečnih poticanja i traženja voditelja te ako ništa drugo broj ekipa nije pao na npr. 15. Da se primjerice nisu ispriječile iskaznice (OŠ Brezovica), spriječenost voditelja (OŠ Braće Radić) i nepostojanje zamjenskog voditelja (OŠ Mladost) mogao sam i premašiti svoj cilj.

Koristim ovaj izviještaj da za Ekipno šahovsko prvenstvo osnovnih škola grada Zagreba 2013. postavim „letvicu“ na 22 ekipe.

Evo i sastava dugavskih ekipa…

I. OŠ Dugave

Pl. Ime
1 Muha Miljenko
2 Dumić Denis
3 Parađik Berislav
4 Njire Karlo
Grubelić Damjan
Kolarević David

OŠ Frana Galovića

Pl. Ime
1 Šćulac Zvonimir
2 Burgler Filip
3 Babić Adrian
4 Cvetkovski Oton
Kralik Ivor
Romanić Jan
Bürgler Matija

Opširnije pročitajte u dokumentu DOWNLOAD

Dodaj komentar na "Ekipno prvenstvo Osnovnih škola grada Zagreba 2012 – Šahovski kraljevi"

You must be logged in to post a comment.