preload preload preload

Mikronis kup

Šahovski turnir “Mikronis kup”
Suradnja Šahovske škole Dugave i Mikronis d.o.o. počinje 2004. godine kada su naši šahisti i šahistice osvojili 3. mjesto u obje konkurencije na Ekipnom prvenstvu grada Zagreba za osnovne škole. Temeljem tih sjajnih rezultata Školski odbor I. OŠ Dugave odobrio je Šahovskoj školi nabavku prijenosnog računala, a tvrtka Mikronis je isporukom uz popust prijenosnika postala sponzorom Šahovske škole Dugave.

„Kompatibilnost“ direktora Mikronisa, Dubravka Puheleka i voditelja Šahovske škole Dugave, Željka Brdala oživotvorila se u neobaveznom razgovoru. Mikronis je iskazao spremnost da podrži djelovanje dugavskih šahista. Klik!!! Novi Zagreb ima ekipno prvenstvo – Dugave open. Profesor je predložio pojedinačno prvenstvo, usuglašen je naziv i rođen je Mikronis kup – pojedinačno prvenstvo za učenike i učenice osnovnih škola Novoga Zagreba. Kako to rade tvrtka Mikronis i Šahovska škola Dugave možete saznati kliknete li na pripadajuće linkove:

Rejting Mikronis kupa 2008. – 2015. preuzmite klikom na link.

Mikronis kup 2016.

Mikronis kup 2015.
Mikronis kup 2014.
Mikronis kup 2013.
Mikronis kup 2012.
Mikronis kup 2011.
Mikronis kup 2010.
Mikronis kup 2009.
Mikronis kup 2008.

Mikronis d.o.o.
Poduzeće za prodaju računala i informatičke opreme Mikronis osnovano je 2001. godine. Od svog osnutka Mikronis d.o.o. je osvojio povjerenje velikog broja malih i srednjih tvrtki kroz kvalitetan rad i profesionalan pristup poslu. Poslovna vizija razvoja tvrtke ogleda se u pokretanju prvog hrvatskog “Notebook centra” – specijaliziranu prodaju prijenosnih računala i dodatne opreme vodećih svjetskih proizvođača (IBM, LENOVO, HP, TOSHIBA, DELL, FUJITSU-SIEMENS, ASUS, APPLE, ACER). Danas je Mikronis d.o.o. jedan od vodećih hrvatskih isporučitelja notebook računala i opreme te partner na čiju podršku se možete osloniti (vlastiti HelpDesk, ovlašteni servis, stručna podrška).

Mikronis